Referanser

Hei Takker for serdeles godt utført oppdrag. Både jeg og ikke minst leder/ansatte på St.Hansåsen er meget godt fornøyd. Jobben ble utført effektivt, strukturert og uten noen form for uhell. Meget importert over sortering av flyttegods, den gode kommunikasjonen mellom ansatte og det alltid serviceinnstilte holdningen. Hyggelige, kompetente og serviceinnstilt medarbeidere som tok arbeidet på alvor. Absolutt noen jeg kan anbefale videre.

Hilsen Gunnvor B. Svartdal Prosjektleder Porsgrunn kommune Bygg og eiendomsdrift

Fantastisk god service. Møtte opp presist, serviceinnstilt og proaktive. Kan absolutt anbefale dem.
Vibeke Nyvold

2017

Halvorsen Frakt & Flytting AS er et firma vi kan anbefale på det beste! Profesjonell håndtering av anbudsrunden, rimelig / fornuftig pris, nennsom håndtering av eiendeler, fleksibilitet da vi trengte å justere våre planer, lydhørhet når vi kom med forslag, hyggelig og vennlig omgangsform og meget presis ift. tidsavtaler. Vi er meget fornøyd! Berit og Johan Okkenhaug, Skien / Asker.

 

28.04.17

Hei, og takk for vel utført arbeid. Raskt og effektivt, hyggelige gutter. Vi vil helt klart anbefale dere til andre? Prisen var gunstig og dere var verdt hver eneste krone!

Mvh
Arnt og Anne Cathrine

Heisan
Vi er godt fornøyd med firmaet deres 
Vi satt stor pris på effektiviteten og humøret deres, og har ingen problemer med å anbefale dere til andre som trenger et flyttebyrå.
At dere også innlemmet flytting av møbler opp til Stridsklev, uten å ta noe ekstra, var toppers.
Tusen takk for god jobb, alle sammen 

Mvh,

Torunn og Bibbi (2016)

Jeg er veldig fornøyd med utført oppdrag" – Silje

Er veldig fornøyd med Halvorsen Frakt & Flytting etter flyttingen i Porsgrunn" – Ivar

 

Jeg er veldig fornøyd med Halvorsen Frakt & Flytting etter HASTE flytting i Porsgrunn" – Vigdis

 Flyttejobben fra Ekstrand til Langesund i Bamble ble utført til avtalt tidspunkt og med presist oppmøte. Flyttingen ble effektivt gjennomført, samtidig som flyttefolkene tok seg nødvendig tid til å planlegge slik at alle møbler og inventar ble flyttet uten uhell eller skader av noe slag. Halvorsen frakt & flytting hadde også med seg nødvendig utstyr som tepper, stropper etc. Sist men ikke minst ble flyttingen gjennomført med fleksibilitet og godt humør!

    Jeg vil absolutt anbefale Halvorsen frakt & flytting til andre som trenger flyttetjeneste

Transport av 3.500kg gulvflis fra Bahus/Liertoppen til Skien

 Bra kommunikasjon, holdt avtale, veldig prisgunstig, utførte uforutsett merarbeid uten å problematisere eller øke pris. Alt i alt profesjonelt utført oppdrag. Hilsen fornøyd kunde.

Jeg/vi takker Halvorsen Frakt og Flytting AS v/Kjell og Steffen for strålende service og leveranse

Lasting og bort kjøring av Jacuzzi

Veldig god service!!
Stefan Deurell, Sandefjord 9. jan. 2015

 

 

Flytting

Møtte presis, jobbet jevnt. Ingen skader på godset. Alle instrukser ble fulgt. Arbeidet tok lang tid, men det var mye å flytte på. Fastpris på transport er grei, timepris for arbeid gir en noe uforutsigbar pris. Firmaet er pålitelig og uproblematisk å samarbeide med.
Sigrunn Rasmussen, Bø i Telemark 3. nov. 2014

Flytting av vaskemaskin og tredemølle

Super effektive, kom til avtalt tid. Vil absolutt bruke disse igjen ved en senere anledninga anbefale! Tine Thomassen, Skien 7. okt. 2014

 

 

Flyttehjelp i skien

Kom presis, hyggelige effektive karer som jeg gjerne bruker igjen og trygt kan annbefale vidre 🙂
Henriette Fløtterød, Skien 18. sep. 2014

Transport av 3.500kg gulvflis fra Bauhaus/Liertoppen til Skien

Bra kommunikasjon, holdt avtale, veldig prisgunstig, utførte uforutsett merarbeid uten å problematisere eller øke pris. Alt i alt profesjonelt utført oppdrag. Hilsen fornøyd kunde.
Pål Mosbergvik, Lierskogen 6. sep. 2012

Flytting

Flyttingen ble gjort hensynsfullt, omsorgsfullt, presist og raskt. Oversteg forventningene. Prisen var den billigste av de 10-12 tilbudene jeg fikk. Litt skeptisk i begynnelsen da mailsvarene fra bedriften var kort og uformelt, men vil absolutt anbefale bedriften til andre.
Anonym, Kongsberg 6. april 2011

 Flytting av piano

Veldig fornøyd med rask levering og gjennomføring til rimelig pris. Serviceinnstilt